torstai 1. marraskuuta 2012

rip mitchell adam lucker

There's no easy way to say this. Mitch passed away earlier this morning from injuries sustained during a motorcycle accident. This is completely devastating to all of us and we offer our deepest condolences to his family. He will be forever in our hearts.

Monet on varmaan jo kuullutkin tästä. Suicide Silencen vokalisti Mitch Lucker - kuollut. Shokki.
SS on lukeutunut jo kauan mun lempibändeihin. Ja mulla oli paljon onnea että onnistuin näkeen ne viime kesänä Tuskassa livenä.


Ja se että oon tosiaan nähnyt, siksi tää varmaan koskettaakin mua entistä enemmän. Pari kyyneltä tuli tirautettua. Mitch oli ja on legenda, inspiraatio. Mahtava isä sen tyttärelle (pystyy edes kuvitteleen miltä siitä tuntuu nyt...). Liian nuori kuolemaan. Ei voi muuta sanoo ku että suuret osanotot Mitchin perheelle ja omaisille, sen ystäville ja niin. Muille faneille. You only live once.1 kommentti:

  1. Itse mietiskelen aina vaan tätä Mitchin kuolemaa. En edes halua ymmärtää, että se on kuollut :( Itse olin myös tuolla Tuskassa katsomassa Suicide Silencea sekä 2010 lopulla Nosturissa. En suostu varmaan koskaan uskomaan, että mun monivuotinen idoli, inspiraatio sekä lempparibändin keulakuva on kuollut.

    VastaaPoista