keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

tennessee sour mash whiskey

kakka5 kakka4
kakka3 kakka6 kakka9 kakka12 kakka13
kakka14 kakka17 kakka16 kakka8
kakka10 
 ...and that's why I never smile.

Teit lukijoita on kertyny niin kivasti et aattelin sen kunniaks tulla viihdyttään teitä tämmösillä paskasilla webbikuvilla ♥♥♥

MINULLE TULI kutsu sinne kuvallisen ilmaisun pääsykokeisiin !!! Olin just sinä päivänä ku se kutsu tuli stressannu ihan hulluna et aaaaaAAAAAAA emmä pääse ees sinne valintakokeeseen ku olin kuullu monelle jo tulleen kutsu niiden omiin pääsykokeisiin. Ja nyt varmistui kans se että pääsen kattoon BMTH ens kuussa !! Niiden uus levy on ihan sairaan hyvä, oon popittanu ihan täysil. EIKÄ kesälomaankaan oo enää ku joku 45 päivää tai jotain sinne päin ??? Nyt on kyl ihan kivat fiilikset, vielä ku toi syksynen ilma saatais pois ja aurinko alkais paistaan ihan kunnol nii MAGNIFIQUE which means wonderful en français !

Kuvista voitte myös huomata uuden Jack Daniels topin joka tipahti tänään postiluukusta, sekä Cubuksesta ostettu uusi bikerjacket, jonka tuunaan viel niiteillä kunhan ne vain saapuisivat. Tilasin ton topin eBaysta, kuin myös niitit ja paljon muuta. Mitä mä tekisinkään ilman eBayta !

Ja sitten selitys tolle nenän lähikuvalle; sain venytettyy mun septumin 3 milliin. Tässä nyt oottelen että hienommat korut saapuis Crazy Factorylta, mul on tuol 4 millin korui mut päätin etten venytä ainakaan vielä 4mm vaikka niin alunperin tarkoitus oli.
Joo ja tämä septumin venyttäminen ei oo sit mitään maailman ihaninta hommaa. En oo varmaan ikinä kärsiny niin paljon kivusta. ^^

4 kommenttia:

 1. Oi toi paita on niin ihana.
  Ja oot sairaan kaunis. <3

  Tosi kiva blogi. Liityn lukijaks.
  & Onnee pääsykokeeseen!


  http://nevercloseoureyes-miina.blogspot.fi/


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiks ookki?! aaaa kiitoksia <3

   oiii kiva ku tykkäät & kiitos ! c:

   Poista
 2. Ei liity mitenkään aiheeseen, mutta mistä sun pidennykset on..? Ja kaunis oot :3

  VastaaPoista