torstai 13. kesäkuuta 2013

salute e vita

Kesääni on jo kuulunut...
me 096
... pin up fiilistelyä & kirppiksillä käyntiä
me 100
... mäkissä mähöämistä
me 087
... ruskettumista
3
... kihlajaisjuhlia (ja tässä itse kihlapari ♥)
4
... pipoon sonnustautumista (minne ne aurinkoiset hellepäivät katos!!)
1
... hauskanpitoa biitsillä
fuuuu 003
... kivoihin vaatteisiin pukeutumista
fuuuu 018
... piirtämistä.
Joo selailin tos puhelimen kuvarullaa ja aattelinpa lisää tänne joitain randomeja kuvia à la Instagram & itse kamerarulla mitä on nyt tullut otettua tässä kuukauden sisällä. 

Ja arvatkaa mitä? Tämä tyttö muuttaa Tornioon ensi syksynä. Voi kyllä ! Mut hyväksyttiin kuvallisen ilmaisun linjalle !!! 
En oikeesti meinaa uskoo. Olin kokoajan ihan varma etten pääse, niin paljon sinne oli hakijoita tänä vuonnaMutta mitä ihmettä, MEITSI 14 (tai 18) parhaan joukossa !!!

Tornio ei oo mikään maailman isoin ja jännittävin paikka, mutta ainakin ulkomaille pääsee milloin huvittaa (Haaparanta vieressä hehe), uudet maisemat, uudet ihmiset, pääsen pois kotokokeilemaan yksinasumista ja sen myötä varmasti myös itsenäistyn enemmän. No, yksinasumista miten sen nyt ottaa, riippuu meenkö asuntolaan asuun vai hankinko jonku kivan halvan vuokrakämpän. Anyways.

Ja sitten arvatkaa mitä vielä? Rock The Beach kutsuu ! Meitsi on niin ilonen tästäki ! Sen jälkeen suunnitelmissa ois mennä Jalasjärvelle frendien luo kyläileen joksikin aikaa. 

Elämä hymyilee :-)

10 kommenttia:

 1. Luv u ♥ oot niin kaunis & aivan ihana tyyli!!! c:

  VastaaPoista
 2. hei oliks eilen lintsillä? taisin nähä sut siel ;)

  VastaaPoista
 3. Hei, kuinka pitkät sun pidennykset on? ja minkä pituisia suosittelisit. Kiitos jo etukäteen. :3

  VastaaPoista
 4. ostin nää 60 senttisinä mutta koska ne oli vähän ylipitkät silleen nii leikkasin ehkä niitä 2-4cm lyhyemmäks. mulla on ollu näitä ennen 2 kertaa 50cm pidennykset ja on neki kyl tosi pitkät, sillee napaan asti. ostin vissiin 60cm siks koska aattelin just et ku kiharran nii ne silti pysyis semipitkinä.

  mut nii suosittelisin ehkä 50cm pidennyksiä koska halvempi vaihtoehto :--)

  VastaaPoista
 5. Kuu, kiitos paljon :3

  VastaaPoista